OM:

Vores madvaner fortæller en masse ting om vores livsstil, identitet og vores måde at være sammen på. I BISQUITfabrikkens filmtemadage om mad, forsøger vi at belyse og undersøge nogle af de temaer, der knytter sig til maden samt det at spise gennem 5 udvalgte film fra perioden 1966-2009.

FILMENE VISES LØBENDE PÅ SØNDAGE KLOKKEN 19.00 FRA D.9. SEPTEMBER 2012 TIL D.3. FEBRUAR 2013 i BISQUITFABRIKKENS LOKALER PÅ JÆGERSBORGGADE.


Heine Thorhauge Mathiasen

Forelæser til filmen 'Sult' søndag d.7.oktober 2012

Uddannet billedkunster ved Det Kongelige Kunstakademi 2012. Heine har sendt os dette uddrag fra en  artikel om Berlutis middag for 100 indbudte gæster i Harrods 7/9-2012 i forbindelse med åbningen af deres første livsstilsbutik.

"The first dish of the evening was beef aspic with caviar and watercress coulis. The vegetal brightness of the watercress complimented the firmness of the aspic, and the caviar – arranged to look like blackberries in a garden – were small, delightfully salty explosions. Next came the perfumed and quietly decadent main of blue lobster, studded with lemon verbena, and served with fingerling potatoes and girolles sweetened with dried apricots. ... Today, cooking is about “emotion,” he told us. “We are lucky to have access to all of the best produce, but that’s not enough. Possession is not the end of the story, the unique thing you can’t buy is emotion.”